Wat bieden wij!

Duo Melody Duo Melody
Melody is het muzikale onderdeel van Huisman catering & eventservice en Handelsonderneming.
Huisman catering en eventservice Catering
Wij verzorgen de catering voor diverse gelegenheden en het volledig organiseren van party’s en events.
Handelsonderneming Handelsonderneming
Wij inventariseren uw wensen en leveren voor uw de complete handel, doormiddel van de juiste contacten.

Nieuwste foto's

Voorbeelden voor opmaak Saladegarnituur
Datum: 26-11-2011

Catering en EventserviceCatering

Huisman Catering & Event Service is onderdeel van Huisman Catering & Event Service en Handelsonderneming, gericht op verzorgen van catering voor diverse gelegenheden en het volledig organiseren en realiseren van party’s en events.

Huisman Catering & Event Service is een bedrijf met een jarenlange ervaring in de horeca-, event- en entertainmentbranche. Vandaag de dag besteden zowel bedrijven als particulieren het organiseren en verzorgen van verschillende party’s en events uit aan professionals. Met recht mogen we onszelf professionals noemen op dit bedrijfsvlak.

Ons bedrijf draagt een aantal dingen hoog in het vaandel. Wij streven naar service, kwaliteit, klantvriendelijkheid en klanttevredenheid. Service is bij ons net dat kleine beetje extra bieden wat vele bedrijven achterwege laten. Kwaliteit bieden wij door te werken met professionals en hoogwaardige producten. Klantvriendelijkheid betekend bij ons dat wij er alles aan zullen doen om uw wensen en plannen op dusdanige wijze te realiseren, dat de klanttevredenheid behaald wordt.

Onze werkwijze
Wij komen graag (op afspraak) persoonlijk bij u langs om uw specifieke wensen te inventariseren, met u mee proberen te denken en om u te informeren en te adviseren over de mogelijkheden die wij kunnen bieden. Daarna kunnen wij voor u, binnen uw budget, een aantrekkelijke offerte voor u samenstellen. Bij akkoord zullen wij in overleg en samenwerking met u de organisatie en realisatie van uw party of event tot een succes maken.

 

Wat wij u kunnen biedenTentopbouw

Sfeervolle (thema)feesten
Samen met uw gasten maken wij uw bedrijfs-, personeels-, familie-, huwelijks- of jubileumfeest tot een onvergetelijke avond. Wij betrekken u en uw wensen in de voorbereidingen en totstandkoming van het feest, om vervolgens tot een uniek en sfeervol geheel te komen. Voor elk gewenst thema kunnen wij zorgen voor locatie, entourage, decor, catering aangepast aan het thema en natuurlijk toepasselijke muziek. Natuurlijk worden themafeesten op maat naar uw budget gerealiseerd.

Catering op maat
Ook voor enkel catering kunnen wij u van dienst zijn. Dit betekent dat wij ook hier uitgaan van uw wensen en budget. Wij zijn thuis in elke, gewenste culinaire keuken, zowel koud- als warmbuffet, luxe hapjes of diner. Onze cateringactiviteiten zijn geschikt voor gezelschappen vanaf 15 tot 1500 personen, of meer.

Feesttenten
Een feesttent is meer dan alleen een dak boven het hoofd. Onze tenten worden opgebouwd door professionals met jarenlange ervaring. De tenten zijn geschikt voor elke gelegenheid zoals personeelsfeesten, open dagen, openingen, sportieve evenementen, enzovoort. Daarnaast kunnen wij onze tenten voorzien van tapijt, verlichting, toiletten, barunits, mobiele biertap installaties en buffetbenodigdheden. Ook kunnen wij zorgen voor decor, entourage en aankleding afgestemd op uw specifieke wensen.
 

Kortom
Huisman Catering & Event Service biedt u diverse diensten op het gebied van party’s en events. Wij dragen zorg voor de gehele organisatie en realisatie, rekening houdend met uw specifieke wensen. Zoals onze slogan al zegt; Uw Feest, Onze Zorg!

Wilt u catering bestellen of meer informatie hierover. Neem dan contact met ons op via de contactpagina